-
- 04.12.2023, 19:00
Шоколадну ковбаску і картоплю придумали не росіяни. Ну, а вкрали, як завжди
Якщо чесно, я не здивований. Шкода тільки, що у багатьох ці солодощі досі асоціюються з радянським дитинством -
- 11.11.2023, 19:00
Секретна техніка приготування риби
Швидше за все, так коропа ви ще не готували. Але повірте — це дуже смачно! -
- 04.11.2023, 19:00
Гарбузовий кекс із манкою
Сметана та вершкове масло в складі тіста забезпечать ніжну текстуру пирога -
- 11.06.2023, 19:00
Готуємо найхрумкіші чебуреки
Тісто на чебуреки максимально просте, але треба врахувати деякі нюанси. Потрібна саме сильногазована вода. До того ж, вона має бути холодною -
- 31.05.2023, 19:00
Треба новий погляд на те, що ми українці називаємо домашньою кухнею
Хтось скаже, що це котлета і пюре, а я скажу: краще все ж товчанка з січениками -
- 27.05.2023, 19:00
Ідеальне мʼясо в духовці
Покроковий рецепт соковитої свининки -
- 19.05.2023, 19:00
Секрет найсоковитіших котлет
Вони точно вразять ваші смакові рецептори! -
- 06.05.2023, 19:00
Це готують у Вестмінстері
Кіш зі шпинатом на честь коронації -
- 05.05.2023, 19:00
Лінивий пиріг з тортильї
Я дуже люблю лінивих людей. Вони або самі стають рушіями прогресу, або ж надихають таких людей як я — вигадувати щось цікаве і дуже просте -
- 13.04.2023, 19:00
Рецепт паски, якому 150 років
Паска вийде неймовірно ароматна та пухка -
- 25.03.2023, 19:00
Курка з картоплею на вечерю: проста страва з новим смаком
Я люблю брати звичні продукти та показувати, що вони можуть смакувати інакше. Треба просто трішки змінити підхід -
- 19.03.2023, 19:00
Хочете побувати у ролі кондитера?
Це простіше, ніж здається, траст мі -
- 10.03.2023, 19:00
Тарас Григорович любив одеський борщ з карасями
Рецепт -
- 17.02.2023, 16:00
Від однієї тільки згадки про цю страву — розігрується апетит
Сьогодні я пропоную приготувати українську автентичну страву, яка у багатьох з вас асоціюється зі святами -
- 24.12.2022, 16:00
Готуємо святкову українську паляницю
Це традиційний різдвяний хліб, тож він просто мусить бути на вашому святковому столі -
- 06.12.2022, 19:00
Чи мають батьки та діти їсти однакову їжу та чому?
Моя думка: ви маєте їсти ту саму їжу, що і ваші діти. І навпаки — дитина має їсти вашу їжу -
- 03.12.2022, 19:00
Простий рецепт і мінімум продуктів: гриби з горіхами і сиром
Я обожнюю прості рецепти. Такі, щоб мінімум продуктів, мінімум дій, а результат виходить вау. Впевнений, ви теж таке любите. Бо навіть коли часу мало, хочеться отримувати від їжі нові та приємні емоції -
- 09.11.2022, 12:02
Коли я став собою
Базовий ти — це твоя мова, ну і їжа, звичайно -
- 16.10.2022, 12:00
М’ясний пиріг з темним пивом
Це відмінний варіант для сімейної вечері або для прийому гостей -
- 25.09.2022, 14:00
До недільного бранчу. Шоколадний кекс
Рецепт -
- 17.09.2022, 19:00
Гарбузовий суп, який ви точно заціните
Найніжніший смак та море позитивних емоцій вам гарантовані -
- 04.09.2022, 19:00
Час змінити правила гри
Ви їсте печені яблука з сиром, але кисломолочним. Час змінити правила гри і запхати у яблука твердий сир -
- 28.08.2022, 19:00
Швидкий рецепт кабачків по-корейськи
Ідеальна закуска для тих, хто любить гостру азійську кухню, але не любить складні рецепти -
- 26.08.2022, 19:00
Шарлотка "Антонівський міст"
Щоб було ще смачніше – запікайте шарлотку у формі для кексу, щоб посередині була дірка, як символ точності ЗСУ -
- 07.08.2022, 19:00
Рецепт варення з томатів і м'яти
Такого ви ще точно не пробували! Але це поєднання має всі шанси завоювати вашу любов -
- 15.07.2022, 19:00
Швидка запіканка з баклажанів
Вона дуже схожа на класичну грецьку мусаку, але готується набагато простіше -
- 03.07.2022, 16:00
Салат з полуницею та лососем
Ви закохаєтесь у це поєднання -
- 25.06.2022, 19:00
Звучить складно, а готується просто
Робимо французький клафуті -
- 16.06.2022, 19:00
Готуємо хрусткі малосольні огірки
Секрет їхнього ідеального смаку — в свіжості продукту, газованій воді та правильних спеціях -
- 15.06.2022, 19:00
Спробуйте кохатися українською і зрозумієте, чому треба на неї переходити
Лист від російськомовного українця, який 5 років говорить українською на фул-таймі, до російськомовних українців