Передплата 2024 «Добра кухня»

Актор Патрік Демпсі - найсексуальніший чоловік 2023 року

Традиційне опитування провів американський журнал People

Журнал People почав визначати Sexiest Man Alive 1985 року. Цьогорічний лавреат - американський актор Патрік Демпсі. Фото foxnews.com.
Журнал People почав визначати Sexiest Man Alive 1985 року. Цьогорічний лавреат - американський актор Патрік Демпсі. Фото foxnews.com.

Як і щороку, американське видання People провело опитування, аби визначити, хто саме є Sexiest Man Alive (можна перекласти як «Найсексуальніший живий чоловік»). 2023-го в цьому опитуванні тріумфував Патрік Демпсі, який виконав одну з головних ролей у популярному телесеріалі Grey’s Anatomy («Анатомія Ґрея»).

Журнал People почав визначати Sexiest Man Alive 1985 року. Першим лавреатом видання був знаменитий кіноактор Мел Ґібсон (грав, зокрема, у фільмах «Хоробре серце» й «Чого хочуть жінки»). Згодом найсексуальнішими чоловіками планети видання визнавало, зокрема, таких зірок світового кінематографа, як Шон Коннері, Річард Ґір, Бред Пітт, Джордж Клуні й Пірс Броснан.

А тепер ось переміг Патрік Демпсі, який у серіалі «Анатомія Ґрея» виконав роль доктора Дерека «МакДрімі» Шеперда.

За традицією, «найсексуальніший» дав People інтерв'ю

«Коли я дізнався, що обрали мене, то був абсолютно шокований. А потім хвилину почав сміятися, бо подумав, що це, мабуть, жарт», — розповів 57-річний американський актор. За словами Патріка Демпсі, якого двічі номінували на кінопремію «Золотий глобус», перемогою у цьому опитуванні він задоволений. «Я радий, що це відбувається саме у теперішній момент мого життя, — додав актор. — Приємно, коли тебе визнають. Це, безумовно, потішило моє еґо, але я також хотів би перетворити це на щось позитивне».

На запитання про ймовірну реакцію його дітей, 21-річної доньки й 16-річних хлопців-близнюків, Патрік Демпсі відповів, що на їхнє захоплення розраховувати не варто. «Напевно, трохи глузуватимуть і шукатимуть причини, через які я не мав би отримати це звання, — припустив актор — Але це добре, завдяки дітям я все ще почуваюся молодим».

Свою акторську кар'єру Патрік Демпсі розпочав наприкінці 1980-х років, коли знявся у молодіжних комедіях «Кохання не купиш» і «Деякі дівчата».
А всесвітню популярність актор здобув роллю доктора Дерека «МакДрімі» Шеперда в «Анатомії Ґрея». Саме за цю роботу Демпсі здобув мільйони шанувальниць…

А найновіший кінопроєкт за участю Патріка Демпсі - біографічний фільм «Феррарі», у якому новоспечений Sexiest Man Alive зіграв італійського автогонщика П'єро Таруффі. У стрічці також знімалася знаменита іспанська акторка Пенелопа Крус. Уже невдовзі фільм вийде на світові кіноекрани.

Схожі новини