Передплата 2024 «Добра кухня»

У салоні моторикші їхали аж... 27 пасажирів!

Відео, зняте на вулиці індійського Фатехпура, "підірвало" соціальні мережі

У невеликому за індійськими мірками місті Фатехпур поліціянти зупинили "тук-тук", який мчав вулицями на величезній швидкості. Коли правоохоронці побачили, скільки пасажирів перевозив моторикша, вони були шоковані. На вимогу поліціянтів із невеличкого салону вийшли аж... 27 осіб!

Інцидент стався у Фатехпурі, розташованому в найбільш населеному індійському штаті Уттар-Прадеш. Моторикші у цьому штаті є дуже популярним видом транспорту, щодня "тут-туки" перевозять на роботу й додому мільйони людей. Хоча їхати моторикшею дорожче, ніж автобусом, це значно дешевше, ніж пересуватися на таксі, зате так само швидко.

Перевантажений "тук-тук" тікав від поліції

За інформацією місцевих ЗМІ, які цитує британська BBC, моторикша з Фатехпура привернув увагу поліціянтів через те, що рухався вулицями міста з величезною швидкістю. Патрульні наказали водієві зупинитися, але той натомість натиснув на газ, намагаючись утекти. Ця спроба була невдалою: через деякий час поліція все-таки наздогнала порушника й змусила "тук-тук" зупинитися.

Патрульні запропонували пасажирам покинути салон. І тут з'ясувалися, що моторикша перевозив аж... 27 осіб! Серед пасажирів були, зокрема, діти й особи похилого віку. Відеозапис, на якому пасажири виходять із салону моторикші, швидко став хітом соціальних мереж.

Як розповів виданню Times of India начальник відділку поліції Фатехпура Раджеш Кумар, коли його підлеглі "побачили всередині понад два десятки пасажирів, то були шоковані".

Схожі новини