Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Оксані Баюл принесли під двері квіти – за підтримку України!

Увесь світ підтримує Україну у боротьбі проти агресора! Робить це і колишня олімпійська чемпіонка з фігурного катання 44-річна Оксана Баюл, яка 28 років живе у США

Оксана не відмовилася від українського громадянства, попри те, що багато років живе за океаном. Днями Оксані хтось приніс під двері квіти з синьо-жовтою листівкою. В такий спосіб відомій спортсменці подякували за підтримку нашої країни у війні з росією!

В інтерв’ю нашій газеті Окса­на, уродженка Дніпра, розпові­дала, що у перші дні війни те­лефонувала до спортсменів з Дніпра, аби їм допомогти.

Інтерв’ю читайте тут: «Увесь світ стоїть разом з Україною… Але українські хлопці самі борються за нашу Батьківщину!»

Вона з багатьма українцями спілку­ється, тож про те, що відбува­ється в Україні, знає з перших вуст. «Цілий світ боїться путіна. І тільки одна маленька Україна не падає перед ним на коліна. Молюся за тебе, моя Україно! Слава Україні!» – написала мені Оксана у приватні повідомлен­ня.

«Усі добре розуміють, що весь світ стоїть разом з Украї­ною, але українські пацани самі борються за нашу Батьківщи­ну! Розумієте, про що я говорю, – каже спортсменка. – Нови­ни про Україну в Америці пока­зують 24 години на добу! Аме­рика робить усе, що може. Але вона не може зайти на тери­торію України. Вона не може захистити Україну, бо Украї­на не є членом НАТО. Утім, пу­тін прорахувався... Україна переможе!».

Чоловік Оксани Баюл – Карло Фаріна – бізнесмен. У подруж­жя є 6,5-річна донечка Софія-Сілвана. Вона займається фі­гурним катанням.

Читайте також: Три чверті американців хочуть закрити небо над Україною

Схожі новини