Передплата 2024 ВЗ

У авіакатастрофi під Москвою загинула кохана відомого російського хокеїста

В авіакатастрофі пасажирського лайнера Ан-148 , який летів з Москви в Орськ, загинула кохана хокеїста "Адмірала" Сергія Ільїна.

Про повідомив спортивний агент спортсмена Шуми Бабаєв.

"Сьогодні загинула подруга нашого захисника "Адмірала" Дарина Толмасова. Їй було всього 22 роки. Ми висловлюємо найглибші співчуття нашому другові і його сім'ї. Серьожа, тримайся і крепись", - написав Бабаєв у себе в Instagram.

Місце падіння пасажирського літака Ан-148 у Росії зняли з повітря

Місце падіння пасажирського літака Ан-148 "Саратовських авіаліній", на борту якого перебував 71 чоловік, зняли за допомогою квадрокоптера.

Відео публікує Слідчий комітет РФ на YouTube.
СК РФ встановив, що в момент падіння літак знаходився в цілісності, без спалаху, а вибух стався після падіння літака.


В офісі авіакомпанії "Саратовські авіалінії" пройшли обшуки і були вилучені деякі документи.

На місці події поки що вдалося виявити тільки параметричний самописець, а пошуки мовного самописця тривають. Зміст записів самописців дозволить експертам встановити причину катастрофи.

Зараз слідчі досліджують діяльність авіакомпанії, технічний стан літака, рівень професійної підготовки пілотів, а також факти проходження ними необхідного навчання.

Історія росіянина, який здав квиток незадовго до катастрофи Ан-148 у Підмосков'ї

Жителю Сочі вдалося вижити завдяки затримці машини, замовленої ним в автосалоні.

Про це Максим Коломейцев, який здав квиток на нещасливий рейс за кілька днів до трагедії, розповів російським журналістам.

За його словами, він збирався прилетіти в Орськ на свій день народження, 11 лютого, щоб відсвяткувати його в колі рідних, а потім виїхати звідти назад вже на новому автомобілі.

"Так вийшло, два тижні тому мені віддзвонилися з автосалону і сказали, що машина затримується", - повідомив Коломейцев.

Після цього чоловік анулював свій квиток до Орська, і взяв інший, на нову дату.

Раніше повідомлялося, що 11 лютого у Росії пасажирський літак Ан-148, на борту якого була 71 особа, після вильоту з аеропорту Домодєдово зник з екранів радарів. Пізніше Саратовські авіалінії підтвердили інформацію про його падіння.

У Росії в Підмосков'ї розбився пасажирський літак.

Пасажирський літак Ан-148, що виконував рейс з Москви в Орськ, розбився в Підмосков'ї. На борту літака, за попередніми даними, перебувало 65 пасажирів і шість членів екіпажу.

За попередніми даними, літак розбився в районі села Аргунцево. “Шансів вижити у членів екіпажу і пасажирів не було”, - повідомило виданню джерело з екстреної служби.

Раніше очевидці повідомляли в екстрені служби про падіння в Раменському районі Підмосков'я літака Ан-148 "Саратовських авіаліній".

"Перевіряється інформація про можливу катастрофу Ан-148 в Раменському районі, на борту лайнера було 65 пасажирів і шестеро членів екіпажу", – повідомило раніше "Інтерфаксу" джерело в екстрених службах.

Літак вилетів з аеропорту Домодєдово сьогодні о 14:21 і через сім хвилин зник з екранів радарів.

У свою чергу обізнане джерело повідомило агентству, що літак міг впасти між селами Аргунцево і Степаново.

Очевидці повідомляють, що бачили, як палаючий літак впав у полі в Підмосков'ї, біля села Степаново.

За фактом авіакатастрофи Ан-148 у Підмосков’ї Слідчий Комітет РФ завів кримінальну справу за ч. 3 ст. 263 КК РФ "Порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що призвело з необережності смерть двох або більше осіб".

"Перші групи рятувальників прибули на місце аварії літака. Розліт уламків близько 1 км", — повідомляє російське МНС.

Станом на 15:14 (16:14 мск) знайдені фрагменти 50 тіл, повідомляє "Лента.ru".

Схожі новини