Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Західний Хаб МХП з елеваторами сплатили 183 млн грн податків у I півріччі 2024 року

Протягом I півріччя 2024 року підприємства Західного Хабу МХП разом з елеваторами МХП, розташованими в західних областях України, перерахували до бюджетів усіх рівнів понад 183 млн грн у вигляді податкових нарахувань, внесків і зборів. Із них 67,9 млн грн — підприємство «Захід-Агро МХП», яке працює у Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях.

Загалом протягом I півріччя 2024 року підприємства компанії МХП перерахували до бюджетів усіх рівнів майже 3,7 млрд грн у вигляді податкових нарахувань, внесків і зборів.
У порівнянні з I півріччям 2023 року обсяг податкових відрахувань збільшився на 40%.

Нагадаємо, що загалом у попередньому 2023 році підприємства компанії МХП перерахували до бюджетів всіх рівнів понад 6 млрд грн.
Таким чином, вже кілька років поспіль МХП залишається лідером зі сплати податків в агросекторі.

«У ці найскладніші для нашої країни часи команда МХП демонструє незламний дух та відповідальність. Продовжуємо сумлінно працювати і підтримувати прозоро сплаченими податками фінансову стійкість України. Державний і місцеві бюджети стабільно отримують такі необхідні зараз кошти, і це заслуга кожного із людей нашої компанії», — підкреслює директор Західного Хабу МХП Віктор Корягін.

Довідка:

МХП — міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій. Об'єднує понад 32 тисячі працівників в Україні та за кордоном, входить до 10 кращих роботодавців України за версією Forbes. Як кулінарна компанія МХП розвиває понад 15 продуктових брендів та спільно з партнерами — кілька мереж, зокрема магазини «Мʼясомаркет» і заклади Döner Маркет.

Спільно зі стратегічним партнером Благодійним фондом «МХП — Громаді» компанія розвиває громади. Для індивідуального супроводу та комплексної підтримки війових, ветеранів, їхніх родин та тих, хто чекає близьких з фронту, компанія впроваджує програму «‎МХП Поруч»