Передплата 2024 ВЗ

росіяни суттєво просуваються біля Торецька, — аналітики

  • 06.08.2024, 12:50
  • 152

Окупанти продовжують наступ у напрямку Часового Яру на Донеччині, здійснили значне тактичне просування на Торецькому напрямку

Фото ілюстративне Генштабу ЗСУ
Фото ілюстративне Генштабу ЗСУ

Геолокаційні кадри від 5 серпня свідчать, що війська рф просунулися до вулиці Космонавтів у центрі Дружби. Окрім того, геолокація за 4 серпня показує, що росіяни просунулися на захід через вулицю Шкільну та через вулицю Центральну в західній околиці Північного. Своєю чергою, російські блогери стверджували, що окупанти також просувалися в межах центрального Північного.

російські «воєнкори» інформували, мовляв, путінські війська просуваються в межах Залізного та біля підстанції «Центральна» на захід від Залізного, а також намагаються обійти завод «Фенол» у центрі Нью-Йорка. Тим часом у Генштабі ЗСУ повідомили про російські наземні атаки біля самого Торецька та поблизу Нью-Йорка, Залізного та Північного 5 серпня.

Джерела в рф стверджують, що війська ворога нібито продовжують покращувати свої позиції у східній частині Часового Яру та вздовж каналу Сіверський Донець — Донбас.


Джерело: Інститут вивчення війни

Схожі новини