Передплата 2024 «Добрий господар»

Роздача паспортів РФ в Донбасі: Україна готує нові санкції проти Росії

  • 27.04.2019, 10:52
  • 844

Україна виступає за введення секторальних або економічних міжнародних санкцій проти Москви, а не персональних за роздачу паспортів РФ в Донбасі.

Україна працює над новим пакетом санкцій проти країни-агресора Росії в зв'язку з указом Володимира Путіна про запуск процедури роздачі російських паспортів громадянам України, які живуть на тимчасово окупованій території Донбасу, повідомляє «Ліга.Новини».

«Зараз дипломати України активно працюють над створенням нової хвилі політичного тиску на Росію, а також над підготовкою додаткових українських санкцій проти Росії секторальних і економічних», — заявив міністр закордонних справ Павло Клімкін.

В ефірі телеканалу Інтер глава МЗС уточнив, що Україна наполягатиме на введенні секторальних або економічних міжнародних санкцій проти Москви, а не персональних, як це було після нападу на моряків ВМС у Чорному морі.

За словами Клімкіна, санкції можуть торкнутися «людей і компаній, які становлять основу кремлівського режиму». «Є певні креативні ідеї, які я озвучувати поки не буду», — додав він.

Схожі новини