Передплата 2024 «Добра кухня»

Сепаратисти ведуть обстріли із систем «Град» та «Буратіно» по донецькому аеропорту

  • 15.01.2015, 12:51
  • 1 325

Бойовики продовжують обстріл донецького аеропорту. Станом на 14.00 використовують стрілецьку зброю, гранатомети, танки та реактивну артилерію.

Як розповів Громадському комбат 5-го окремого батальйону «Правого сектору» з позивним «Чорний», сепаратисти також ведуть обстріли із систем «Град» та «Буратіно». При цьому він наголосив, що обстріли не припиняються вже третій день. Поранених за сьогодні у батальйоні немає. Про це повідомляє Громадське.ТБ.

Із реактивних систем залпового вогню обстрілюються також населені пункти поблизу летовища — Піски та Авдіївка.

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці волонтер Олексій Мочанов, станом на 15.10 бій продовжується, серед українських військових є один загиблий.

«У ДАП зараз йде бій. Один наш боєць загинув, шестеро поранені, двоє з них у важкому стані. Наші пробиваються до терміналу через стрілянину і арту, щоб забрати постраждалих та убитого. Медики чекають, готові до термінової відправки землею і небом. Витягнуть. Врятують», — написав він.

Станом на 16.50 бій продовжується. За словами комбата «Чорного», бій іде широким фронтом, у 5-му окремому батальйоні «Правого сектору» наразі двоє поранених, однак говорити про точні втрати наразі немає можливості. Він також відзначив, що під обстрілом також населений пункт Піски, що поряд із аеропортом.

Схожі новини