Передплата 2024 «Добра кухня»

Порошенко провів нараду із силовиками

  • 04.01.2015, 15:41
  • 1 259

Порошенко наголосив на необхідності посилення заходів з протидії терористичним загрозам

Президент України провів робочу нараду з керівниками силових відомств за участі Секретаря РНБО України. Про це повідомляє gszeta.ua.

"Активізація терористів та їх спроби провокувати Збройні сили України потребують наших рішучих дій", — Петро Порошенко наголосив на необхідності посилення заходів з протидії терористичним загрозам.

Президент доручив СБУ посилити контроль на пропускних пунктах щодо недопущення контрабанди. Також Глава держави доручив Антитерористичному центру забезпечити проходження через пропускні пункти лише оформлених вантажів зареєстрованих підприємств.

Порошенко також доручив активізувати зусилля зі звільнення українських військових, які знаходяться в полоні терористів.

Разом з тим президент доручив СБУ посилити контроль на пропускних пунктах щодо недопущення контрабанди та Антитерористичному центру — забезпечити проходження через пропускні пункти лише оформлених вантажів зареєстрованих підприємств.

В ході наради увагу було приділено аналізу ситуації в зоні проведення АТО та стану виконання Мінських домовленостей, зазначили у прес-службі президента.

Також були підняті питання щодо дотримання режиму припинення вогню, рівня матеріально-технічного забезпечення військ та стану виконання рішень РНБО щодо пропускного режиму на лінії розмежування та заходів з протидії фінансуванню тероризму.

Як інформує прес-служба президента, в нараді взяли участь Міністр оборони УкраїниСтепан Полторак, Начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко, Начальник Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко, Міністр інформаційної політики України Юрій Стець, Радник Президента України, представник волонтерських організацій Юрій Бірюков, керівник Антитерористичного центру Василь Грицак.

Схожі новини