Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Львівщині затримали розповсюджувача наркотиків

  • 31.08.2024, 10:55
  • 199

Відомо, що 41-річний львів'янин реалізовував психотропні засоби клієнтам «з рук в руки»

Фото поліції
Фото поліції

Оперативники кримінальної поліції та слідчі Львівського районного управління поліції #2 задокументували факти збуту зловмисником психотропних речовин та 30 серпня затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу за місцем проживання у Львові у момент чергової реалізації ним заборонених речовин.

Під час санкціонованого обшуку поліцейські виявили та вилучили у затриманого кристалічну речовину, схожу на психотропний засіб «PVP», електронні ваги, засоби для фасування, грошові кошти, виручені від незаконної діяльності та інші речові докази.

Усе вилучене скероване на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Схожі новини