Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові судитимуть зловмисників, які обікрали банк (ФОТО)

  • 27.08.2024, 14:30
  • 342

У Львові судитимуть зловмисників, яких звинувачують у крадіжці грошей та цінностей із банку

Фото поліції
Фото поліції

Як стало відомо раніше, звернення про те, що на вулиці Володимира Великого двоє невідомих чоловіків з закритими масками обличчями вийшли із приміщення банку, надійшло до поліції 24 березня вранці.

За словами заявника, обидва несли в руках великі сумки та молотки, а вхідні двері в установу залишили відчиненими. Опісля невідомі сіли в автомобіль та поїхали у напрямку вулиці Стрийської.

До розкриття злочину та затримання втікачів були задіяні співробітники Ситуаційного центру поліції Львівщини, слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції № 2, співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини та патрульні поліцейські.

Дослідивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили місце перебування автомобіля зловмисників, напрям його руху та передали цю інформацію екіпажам патрульної поліції, які невдовзі затримали їх на вулиці П’ясецького.

Правоохоронці вилучили у затриманих речові докази причетності до вчинення злочину — грошові кошти та цінності, викрадені з банку, знаряддя зламу, молотки та інше.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури за ч.5 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Викрадені грошові кошти та цінності клієнтів банку на майже 86 мільйонів гривень правоохоронці повернули власникам.

Схожі новини