Передплата 2024 «Добрий господар»

На Буковині п’яний священник вчинив ДТП та напав на поліцейську (ФОТО)

  • 19.08.2024, 18:30
  • 478

П’яний священник на вантажівці зіткнувся із стовпом та втік з місця ДТП. Пізніше його затримали, і він напав на патрульну

Фото поліції
Фото поліції

18 серпня у с. Мольниця водій вантажівки зіткнувся з дорожнім стовпом та втік з місця пригоди на цьому ж транспортному засобі.

Патрульні зупинили розшукувану вантажівку КАМАЗ.

«Під час спілкування із 42-річним кермувальником поліцейські помітили у нього явні ознаки сп’яніння та запропонували пройти відповідний тест на місці. Результат алкотестеру „Драгер“ показав 1,94 проміле. У подальшому під час складання адміністративних матеріалів водій почав себе агресивно поводити, чинити опір працівниці патрульної поліції: завдав тілесних ушкоджень та намагався заволодіти її вогнепальною зброєю. Поліцейську госпіталізовано до медичного закладу», — йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримали та склали щодо нього адмінпротокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами у стані сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Схожі новини