Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Червонограді затримали підозрюваного у вбивстві знайомого

  • 08.08.2024, 12:45
  • 303

Відомо, що під час побутового конфлікту затриманий завдав своїй жертві чисельних ударів ножем у різні ділянки тіла, спричинивши смертельні травми. За скоєне йому загрожує позбавлення волі до п’ятнадцяти років

Фото поліції
Фото поліції

Уранці 6 серпня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в квартирі одного з будинків на вулиці Івасюка у Червонограді виявлене тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Червоноградського районного відділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого — 43-річного місцевого мешканця, на тілі якого були ножові поранення.

Встановлено, що загиблий перебував у гостях у свого знайомого, 71-річного місцевого мешканця. Чоловіки розпивали спиртне і між ними виник конфлікт, під час якого господар завдав гостю декілька ударів ножем у спину та інші ділянки тіла, спричинивши травми, від яких той помер.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Схожі новини