Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ірина Мудра із Дрогобиччини стала заступницею керівника Офісу президента

  • 30.03.2024, 15:45
  • 879

29 березня президент України Володимир Зеленський звільнив двох заступників голови Офісу президента Андрія Смирнова та Олексія Дніпрова, а натомість призначив Ірину Мудру й Олену Ковальську

Ірина Мудрик. Фото Медіа Дрогобиччина
Ірина Мудрик. Фото Медіа Дрогобиччина

Ірина Мудра народилася у 1975 році у смт. Меденичі Дрогобицького району. Вона здобула вищу освіту у Дрогобицькому державному педагогічному університеті ім.І.Франка, ЛНУ ім. І.Франка. Також закінчила курс для юристів в Університеті Кембріджу.

Вона працювала на керівних посадах у кількох українських банках.

У 2015−2022 працювала у «Ощадбанку», де, зокрема, очолювала команду юристів, що готувала міжнародний позов проти рф через анексію Криму.

До призначення Ірина Мудра працювала із травня 2022 року заступником міністра юстиції.

У Мін'юсті Ірина Мудра займалася напрямками реалізації державної політики щодо стягнення у дохід держави активів осіб, щодо яких накладено санкцію у виді блокування активів, зокрема — вжиття заходів до виявлення та розшуку активів таких фізичних та юридичних осіб, зазначених у відповідних рішеннях Ради національної безпеки і оборони України; здійснювала міжнародно-правове співробітництво, забезпечувала дотримання і виконання зобов’язань, узятих за міжнародними договорами України з правових питань; здійснювала захист інтересів України під час урегулювання спорів і розгляду в закордонних юрисдикційних органах справ за участю іноземних суб'єктів та України тощо.

Схожі новини