Передплата 2024 ВЗ

Не всі українці виживуть без підтримки США, — Зеленський

  • 23.02.2024, 12:20
  • 624

Президент Володимир Зеленський наголосив, що Україні необхідна підтримка Штатів

Фото ілюстративне Генштабу ЗСУ
Фото ілюстративне Генштабу ЗСУ

«Чи виживуть українці без підтримки Конгресу? Звісно, але не всі з нас. І якщо ми розуміємо цю ціну, якщо світ готовий до цього, то ви це побачите. Це трагедія для всіх, а не тільки для українців», — наголосив він.

За словами президента, путін не зупиниться на Україні та піде далі.

РЩодо цілей на 2024 рік, то президент зазначив, що оборона є значним завданням і викликом. Реагуючи на те, що хтось чекав більш ефективного контрнаступу у 2023 році і хоче швидше завершити війну, президент наголосив, що у контрнаступі потрібно думати і про життя бійців, бо швидкий рух означатиме втрату людей, а якщо Україна втратить солдатів, вона втратить усе.

«Оборонятися — завдання номер один. Продовжувати нашу успішну історію на Чорному морі - ми будемо робити це. Я не буду вдаватися в деталі, але вони, росіяни, отримають сюрпризи. Південь важливий. Захист сходу, де в них понад 200 тисяч солдатів, — теж дуже важливий. І, звісно, ми будемо готувати новий контрнаступ, нову операцію. Звісно, я не кажу, що ми будемо просто стояти. Це залежить від багатьох речей», — наголосив Зеленський.

Схожі новини