Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ведучий 24 каналу втік за кордон

  • 23.12.2023, 09:10
  • 2 097

Він заявив, що Україні бракує «горизонтальної комунікації з західним суспільством»

Олексій Печій. Фото із соцмереж
Олексій Печій. Фото із соцмереж

Ведучий та журналіст 24 каналу Олексій Печій виїхав з України. Чоловік скористався акредитацією журналіста на Саміт ЄС, який відбувався у Брюселі з 14 по 15 грудня. Після саміту Печій до України не повернувся. Про втечу ведучого за кордон стало відомо у п’ятницю, 22 грудня. Також на цю інформацію прокоментували в медіахолдингу «Люкс».

Гендиректор медіахолдингу Роман Андрейко заявив, що Олексій Печій втік з країни, «усвідомлюючи усі наслідки своєї втечі». Також вчинок Печія засудили його колеги. «…Люди, які так любили дивитися і слухати аналітику Олексія, мають це прийняти і ухвалити для себе рішення чи готові вони і надалі йому вірити», — зауважив гендиректор Роман Андрейко.

Олексій Печій лише через тиждень прокоментував свою втечу з України. Своє рішення залишитися в Європі він пояснив тим, що Україні бракує «горизонтальної комунікації із західним суспільством». Такий висновок Печій зробив після закінчення саміту, поспілкувавшись з політиками та іноземними колегами.

Ведучий заявив, що у Європі він буде займатися наближенням перемоги України у війні. Журналіст працюватиме «із західними медіапроєктами для просування українського порядку денного в західному суспільстві».