Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

російську тенісистку не впустили до Польщі

  • 22.07.2023, 19:35
  • 1 016

російська спортсменка і прихильниця режиму путіна Віра Звонарьова намагалася потрапити до Польщі літаком з Белграда.

Віра Звонарьова. Фото із мережі
Віра Звонарьова. Фото із мережі

«Учора, 21 липня, Прикордонна служба не впустила російську тенісистку до Польщі. Віра Звонарьова за візою, виданою Францією, намагалася потрапити до нашої країни рейсом Белград-Варшава. Після прильоту із Сербії тенісистка залишилася в транзитній зоні варшавського аеропорту Шопена, а сьогодні після 12-ї години вилетіла в Подгорицю», — йдеться у повідомленні.

Відтак Прикордонна служба РП не пропустила росіянку до країни, оскільки вона є у списку осіб, перебування яких є небажаним на території Польщі з міркувань державної безпеки та охорони громадського порядку.

«Польща послідовно проти режимів путіна і лукашенка, не погоджуючись на в'їзд до нашої країни людей, які підтримують дії рф та Білорусі», — наголосили в МВС РП.

Відомо, що 38-річна Звонарьова мала взяти участь в турнірі WTA, який відбудеться у Варшаві 24−30 липня. Колишня фіналістка Вімблдону і US Open зараз займає 655 місце в рейтингу WTA в одиночному розряді. Звонарьова була єдиною російською тенісисткою, яку заявили на цей тенісний турнір.

Схожі новини