Передплата 2024 «Добра кухня»

«Воєнні злочинці мають бути покарані», ― начальник ГУР МО України Кирило Буданов

  • 18.05.2023, 06:00
  • 595

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов заявив, що всі причетні до скоєння воєнних злочинів проти громадян України особи будуть притягнуті до відповідальності

«росіяни, які є військовими злочинцями, які вчинили злочини проти людяності, воєнні злочини, абсолютно кримінальні злочини на кшталт групових зґвалтувань, зґвалтувань неповнолітніх, відвертих огидних убивств», ― розтлумачив керівник ГУР МО в ефірі «ISLDN TV».

Кирило Буданов додав, що серед росіян є й такі, хто з патріотичних міркувань йде на співпрацю з воєнною розвідкою України. З тими, хто розкаявся і готовий до змін в росії, до виведення військ з України, до відбудови та вибачень перед українським народом ГУР готовий співпрацювати, наголосив керівник воєнної розвідки України.

«Відверті покидьки, зрештою, понесуть заслужену кару у будь-якій країні світу. Заслуженою карою за такі діяння може бути виключно їх ліквідація. Нічого іншого я не розглядаю. Це моя особиста думка, я її притримуюсь і буду втілювати в життя», ― підсумував очільник ГУР МО України Кирило Буданов.

Схожі новини