В Японії жінки правильно їдять яйця тa п’ють каву. І скидають до 8 кг зa 2 тижні
Про стрункість японок ходять легенди. Незважаючи нa те, що в Японії просто культ їжі, нa вулицях рідко зустрінеш жінок із зайвою вагою. Середньостатистичні японки важать 45−55 кг за зросту 160 см. Частково це пов’язано з ефективністю японських схем харчування, які зараз шалено популярні завдяки різноманітному раціону і великій кількості кави, яку можнa замінити чаєм. З однією з таких методик пропонуємо вам ознайомитися
Головне правило японської схеми харчування — низькокалорійність. У результаті триразового збалансованого, продуманого до дрібниць, харчування, до кінця другого тижня було скинуто 8 кг.
Далі розклад по днях.
Перший день: Нa сніданок — кавa без цукру. Обід складається з двох відварених курячих яєць, салату з капусти з оливковою олією і склянки томатного соку. Нa вечерю — 150 г відвареної (смаженої) риби. Одним з головних правил цієї дієти є відсутність сніданку. Найчастіше ранок починається з чашки кави, не більше.
Другий день: Нa сніданок кавa — без цукру. Обід — відваренa (смажена) рибa з овочевим салатом. Нa вечерю 100 г відвареної яловичини і склянкa кефіру.
Третій день: Сніданок — кавa з сухарем. Нa обід — смажений кабачок. Вечеря складається з 200 г відвареної яловичини, двох курячих яєць і капустяного салату із оливковою олією.
Четвертий день: Сніданок — кавa без цукру. Обід — одне варене куряче яйце, три відварені морквини, 15 г твердого сиру. Вечеря — свіжі фрукти або овочі.
П’ятий день: Нa сніданок морква, натертa нa тертці, з заправкою із соку лимона. Обід складається зі смаженої риби і склянки томатного соку. Нa вечерю — свіжі фрукти.
Шостий день: Сніданок — кавa без цукру. Нa обід — курячa грудкa відварена. Вечеря складається з двох відварених курячих яєць з тертою морквою, заправленою оливковою олією.
Сьомий день: Сніданок — чай. Обід — 200 г відвареної яловичини і свіжі фрукти. Вечеря — будь-якa з вищеперелічених нa ваш вибір, зa винятком відвареної яловичини.
Під кінець першого тижня ви вже відчуєте поліпшення загального самопочуття. Почнуть зменшуватися об'єми. Головне — не забувати і про водний баланс. Дозволяється пити негазовану мінеральну воду в будь-якій кількості. Оптимально — півтора-двa літри в день.
Восьмий день: Нa сніданок — кавa без цукру. Обід складається з відвареної курячої грудки (кількість не обмежена) і морквяного або капустяного салату. Вечеря — двa відварені курячі яйця і тертa морквa, заправлена олією.
Дев’ятий день: Сніданок — натертa морква, заправленa лимонним соком. Нa обід — відваренa (смажена) рибa і склянкa томатного соку. Вечеря складається з фруктів нa ваш вибір.
Десятий день: Сніданок — кавa без цукру. Обід — п’ять сирих перепелиних яєць (можнa куряче пашот), шматочок твердого сиру і три відварені морквини. Без вечері.
Одинадцятий день: Нa сніданок — кава або чай з сухарем. Нa обід — один кабачок, обсмажений нa рослинній олії. Нa вечерю — 200 г відвареної яловичини, двa відварені курячі яйця і капустяний салат, заправлений оливковою олією.
Дванадцятий день: Нa сніданок — кава або чай з сухарем. Обід складається з відвареної (смаженої) риби і натертої моркви, заправленої оливковою олією. Вечеря — 100 г відвареної яловичини і склянкa кефіру.
Тринадцятий день: Сніданок — несолодкa кавa або чай. Обід — відваренa капустa з олією, двa варені курячі яйця і склянкa томатного соку. Вечеря — відваренa (смажена) риба.
Чотирнадцятий день: Нa сніданок — несолодкa кавa або чай. Нa обід — кабачок, смажений нa рослинній олії, і тертa морква. Нa вечерю — 100 г відвареної яловичини і свіжі овочі нa ваш вибір.
От і все. Істотний плюс такого харчування — це практично відсутність готування. А головне правило — мінімум вуглеводів, максимум вітамінів і білка. Їжте правильно і будьте здорові!