Передплата 2024 ВЗ

Світові треба готуватися до розпаду росії, — Данілов

  • 24.02.2023, 20:15
  • 834

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов вважає, що світу треба готуватися до розпаду рф, який відбуватиметься незалежно від їхнього бажання

Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото із мережі
Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото із мережі

Про це Данілов заявив в ефірі національного телемарафону.

Секретар РНБО розкритикував позицію деяких європейських інституцій щодо ставлення до війни в Україні і до росії, назвавши «ганебною» ситуацію, коли російська делегація, члени якої підтримують війну проти України, бере участь у засіданні ПА ОБСЄ.

Він переконаний, що деякі діячі хочуть змусити українців погодитися на якісь компроміси. Водночас європейці, які мають велике бажання піти на поступки, можуть у будь-який день опинитися у ситуації, в якій опинилася Україна 24 лютого минулого року.

Данілов зазначив, що у Заходу поки немає остаточного рішення, що робити із рф, і Захід не розуміє, чим має закінчитися війна. Водночас, за словами Данілова, повномасштабним вторгненням в Україну 24 лютого 2022 року режим путіна запустив процес розпаду росії.

«Світу треба готуватися до розпаду Росії, який відбуватиметься незалежно від їх бажання. І саме цим вони мають сьогодні перейматися», — наголосив він.

Схожі новини