Передплата 2024 ВЗ

Відомий український телеведучий вирішив усиновити дитину

  • 24.06.2022, 15:40
  • 1 113

Українська акторка Інна Мірошниченко та її чоловік, ведучий та коментатор Євробачення-2022 року Тимур Мірошниченко планують усиновити дитину

Відомий український телеведучий вирішив усиновити дитину
Відомий український телеведучий вирішив усиновити дитину

Про це пара розповіла в інтерв`ю з Аліною Доротюк.

За словами Тимура, це рішення вони ухвалили ще на початку війни росії проти України.

«Ця ідея спала нам на думку одночасно. Це було ще на початку повномасштабної війни, коли ми бачили скільки дітей залишаються без батьків. Ми вирішили, що треба когось усиновити. Це наше рішення. Потрібно відчути цей коннект — під час особистої зустрічі з дитиною. І коли ми точно вирішимо, і коли це можна буде зробити, адже юридично це поки що неможливо під час війни, ми ходитимемо і чекатимемо, коли відчуємо, що це наша дитина», — поділився він.

Інна додала, що завжди мріяла про велику сім'ю і сподівається, що їм із чоловіком вдасться подарувати усиновленій дитині щастя.

«Ми хочемо велику родину. Ми вже вирішили, що ми готові. Ми хочемо взяти з дитячого будинку третю дитину, а далі вже подивимося, на скільки у нас вистачить сил. Потрібно підготуватися, поговорити з психологом, щоб бути готовим до будь-яких сценаріїв розвитку подій. Діти з дитячих будинків вони різні: вони можуть бути травмовані, і нам із цим працювати та нести цей хрест. До цього треба бути готовим. Виховувати дитину, навіть свою — це велике випробування. Ми готуватимемося, щоб за рік чи два це стало абсолютно реальним», — зізналася вона.

У пари вже є двоє діток — донька Мія та син Марко.

Фото із мережі


Джерело: НВ

Схожі новини