Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ДТП на Львівщині: травмовані двоє людей

  • 03.07.2024, 11:20
  • 493

На Львівщині внаслідок зіткнення мікроавтобуса з легковиком травмовані двоє осіб

Фото поліції
Фото поліції

Дорожньо-транспортна пригода сталася 2 липня приблизно о 16:15 на автодорозі «Мостиська — Самбір — Борислав» між селами Уріж та Нагуєвичі, Дрогобицького району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулися мікроавтобус «Фольксваген», яким керував 34-річний мешканець району та легковий автомобіль «Хундай», за кермом якого перебував мешканець іншого села віком 57 років. Внаслідок зіткнення водій та 56-річна пасажирка легковика отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.

Також відомо, що водій «Фольксвагена» керував транспортним засобом у стані сп’яніння та виїхав на смугу зустрічного руху.

За фактом слідчі Дрогобицького районного відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.286−1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами від трьох до п’яти років.

Схожі новини