Передплата 2024 «Добрий господар»

Колишній віце-президент "Газпромбанку" воює проти путіна (ВІДЕО)

  • 12.06.2022, 14:30
  • 808

До російського легіону Збройних сил України приєднався колишній топ-менеджер "Газпромбанку" Ігор Волобуєв

Колишній віце-президент "Газпромбанку" воює проти путіна (ВІДЕО)
Колишній віце-президент "Газпромбанку" воює проти путіна (ВІДЕО)

Про це повідомили у підрозділі.

«Колишній віце-президент „Газпромбанку“ Ігор Волобуєв вступив у легіон „Свобода Росії“. Наша справа права! путін буде знищений! Перемога буде за нами», — йдеться у повідомленні.

Також у мережі опублікували відео з Волобуєвим на стрільбах.

«Мрії здійснюються. Я тепер служу в легіоні „Свобода росії“. Хлопці з росії, якщо ви ненавидите путінський режим і хочете, щоб росія стала вільною демократичною країною, приєднуйтесь», — каже Ігор Волобуєв у ролику.

Як повідомляли раніше ЗМІ, Ігор Волобуєв, уродженець Охтирки Сумської області (Україна), виїхав з рф на батьківщину, щоб, за його словами, приєднатися до підрозділів тероборони.

«Тому що росіяни вбивали мого батька, вбивали моїх знайомих, близьких друзів. Мій батько місяць жив у холодному підвалі. Мені говорили люди, яких я знаю з дитинства, що їм за мене соромно. Знаєте, що мені сказали? „Не чули, що ти охтирець, що ти українець. Ніколи“. Я зібрав речі і 2 березня вилетів із росії. Мій візит — це як покаяння, я хочу відмитися від свого російського минулого. Я хочу залишитися в Україні до перемоги», — розповів Волобуєв.

Він також уточнив, що до цього понад шість років працював у «Газпромбанку», а ще раніше 16 років був співробітником «Газпрому», «з яких дев'ять років, по суті, був начальником прес-служби».

На його думку, війна росії з Україною триває вже 20 років і розпочалася з економічного тиску.

Легіон «Свобода росії» — це російський легіон ЗСУ, який створили у березні 2022 року для захисту України від повномасштабного російського вторгнення. До нього входять колишні військовослужбовці Збройних сил рф, а також інші росіяни та білоруси. Бійці використовують оновлений прапор рф без червоної смуги внизу. Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович розповідав про те, що на території рф з'явилися осередки легіону «Свобода росії». За його словами, військовослужбовці легіону воюють «не за Україну, а за росію без путінського режиму», і осередки підрозділу вже активно діють на території рф.

Поки не відключений від SWIFT «Газпромбанк» — комерційний банк газової промисловості, один із найбільших універсальних банків росії — продовжує фінансувати війну рф проти України: через цей банк росія купує БПЛА, деталі для військової техніки та засоби радіоелектронної розвідки.

Фото із мережі

Схожі новини