Передплата 2024 «Добрий господар»

Гороскоп з 20 по 26 травня 2024 року

  • 20.05.2024, 07:00
  • 1 385

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Остання декада весни ро­бить з усіма знаками щось неймовірне. Терпіння Овнів буде на межі. Щоб легше пережити важкий період, беріть на себе яко­мога менше зобов’язань і якомо­га більше відпочивайте. Подбайте про здоров’я. Головне — не запус­кати цього процесу!

ТЕЛЕЦЬ

Працювати цього тижня вам не захочеться. Але до­ведеться! Керівництво поставить перед вами нові вимоги. Але до кінця тижня отримаєте винагороду за свою працю. І пам’ятайте, що у кожній роботі має бути час на від­починок.

БЛИЗНЮКИ

На вас чекає насичений яскравими подіями тиж­день. Будьте готові до спілку­вання і нових знайомств. Щоб не втомитися від розваг, один-два вечори на тиждень залишайте для себе. Проведіть їх з книжкою у ру­ках, або відпочиньте перед теле­візором.

РАК

Доля цього тижня випро­бовуватиме вас на міц­ність. Допомоги ні від кого ви не дочекаєтеся. Але з усіма трудно­щами впораєтеся. Тиждень спри­ятливий для генерального приби­рання. Настав слушний момент позбутися мотлоху.

ЛЕВ

Приділіть більше уваги другій половинці. У бага­тьох Левів у цей період любовні стосунки на межі розриву. У сім'ях, які вважають міцними, також не все гаразд. На роботі також не все гладко. Але Леви знайдуть вихід зі складної ситуації.

ДІВА

Гарна новина — напружені будні закінчені, і ви наре­шті можете насолодитися відпо­чинком. Цього тижня краще взяти відпустку або кілька відгулів. Або бодай на вихідні вибратися за міс­то. Єдине, що може вас потурбу­вати, — здоров’я або діти. Будьте напоготові, щоб не проґавити три­вожного дзвіночка.

ТЕРЕЗИ

Сприятливий тиждень для планування. Можете буду­вати плани на далеке майбутнє. Головне, постарайтеся зараз уни­кати суттєвих витрат. Вони не при­несуть користі. Скоро вам випаде шанс придбати те, про що давно мрієте.

СКОРПІОН

У турботах і клопотах про­майне тиждень. Зате встиг­нете завершити справи, які довго чекали свого часу. На роботі може­те розраховувати на прихильність керівництва і грошову винагороду. Будьте готові до суперечок вдома з приводу побутових питань.

СТРІЛЕЦЬ

Багато що дратуватиме вас. Вам захочеться «увімкнути командира» і керувати усіма, хто вас оточує, але цього робити не треба. Навпаки, станьте тихішими від води, нижчими від трави. Займіться своїм здоров’ям, фізичною формою.

КОЗЕРІГ

Розбіжності можуть виник­нути з колегами по роботі. Особливо напруженим стане пері­од з 20 по 23 травня. Приготуйте­ся обстоювати свою точку зору. Го­ловне — будьте ввічливі і спокійні. А ось домочадцям доведеться по­ступитися. Постарайтеся якомога менше конфліктувати з ними.

ВОДОЛІЙ

Зверніть увагу на знаки, які подаватиме вам доля. Вона може вказати вам на лю­дину, з якою зможете побудувати щасливу сім'ю. Для тих, хто вже у шлюбі, бажано не звертати уваги на дрібниці, щоб не спровокувати великих сварок.

РИБИ

Успіх супроводжуватиме вас у будь-яких справах, за які ви візьметеся у першій полови­ні тижня. Особливо вдалим вия­виться 25 травня. У цей день може­те здійснювати фінансові операції, підписувати договори і угоди, ро­бити великі покупки. За що не ві­зьметеся — все у вас вийде!

Схожі новини