Передплата 2024 ВЗ

Всі решта без мізків? Народна депутатка відповіла Арестовичу

  • 24.05.2022, 14:43
  • 1 005

Народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар жорстко відповіла Олексію Арестовичу на його заяви, ніби «тему розмінованого Чонгару почали качати «порохоботи»

Всі решта без мізків? Народна депутатка відповіла Арестовичу
Всі решта без мізків? Народна депутатка відповіла Арестовичу

Сюмар зазначила, що представникам влади треба почати слухати і поважати свій народ, бо Україна — на росія.

«Цитата, яка вразила зранку: «Арестович заявив, що «пакт про ненапад» між владою та партією Порошенка протримався 23 дні, після чого «порохоботи» почали качати теми нібито розмінованого Чонгару, небажання нинішньої влади вступати до НАТО та спеціального «здавання» Маріуполя». Це ж як треба зневажати український народ, щоб вважати, що питання про розмінування Чонгару і оточення Маріуполя виникають тільки по «вказівці Порошенка?», — написала Сюмар у Facebook.

«Всі решта без мізків? Питань не має права виникати і їх не можна ставити навіть в соцмережах, бо подібні арестовичу впровадили в країні тотальну ТБцензуру? Дарма хлопці не зрозуміли, що Україна — не росія. І ніколи нею не буде. Тут є громадянське суспільство і воно буде ставити питання. І не треба про „не на часі“. Бо під час війни вчасно не вирішені питання і проблеми часто коштують надто дорого — платити доводиться людськими життями», — пише Вікторія Сюмар.

«І ще одне: під час війни — влада означає відповідальність. Так само як і в мирний час. Відповідальність як за ситуацію на фронті, так і за внутрішню єдність також. Відповідальність — це поважати і чути власний народ. І зберегти країну», — резюмує Сюмар.

Схожі новини