Передплата 2024 ВЗ

Стало відомо, хто тимчасово очолить ДСНС

  • 12.11.2021, 12:55
  • 827

Денис Монастирський представив тимчасового очільника ДСНС

12 листопада міністр внутрішніх справ Денис Монастирський представив тимчасового виконувача обов’язків голови ДСНС Сергія Крука, який до цього очолював Головне управління ДСНС у Рівненській області, інформує пресслужба МВС.

Сергій Крук. Фото: Рівне Медіа
Сергій Крук. Фото: Рівне Медіа

Міністр також висловив упевненість, що й при новому керівникові курс на реформи та позитивні зміни у відомстві буде збережено. За його словами, територіальний підрозділ ДСНС Рівненщини був одним з найкращих в системі, а досвід Сергія Крука, який займав посаду керівника сім років, дозволить організувати роботу на такому високому рівні й в інших областях.

Міністр наголосив на необхідності найближчим часом провести засідання Колегії ДСНС за основними напрямками реформування. Йдеться, у першу чергу, про реформування підходів.

«Я би хотів бачити більше акценту саме на профілактиці. Ми маємо на сьогодні мету, з якою я прийшов на посаду міністра, це — зменшення смертності від надзвичайних ситуацій. Цей показник дуже високий, однак я думаю, що в наших силах його скоротити. Для цього потрібні і нові підходи, і нове бачення, а також і нове фінансування для Служби», — сказав Монастирський.

У свою чергу, Сергій Крук подякував керівництву МВС та держави за довіру і можливість координувати діяльність ДСНС.

«Я переконаний, що керівники і апарату ДСНС, і підрозділів у регіонах виконають поставлені першочергові й актуальні завдання, а усі попередні здобутки та напрацювання будуть збережені і примножені. Колектив пожежних-рятувальників готовий до виконання завдань за призначенням і зробить усе можливе, аби ДСНС стала прикладом в системі Міністерства внутрішніх справ», — сказав він.

Читайте також: Реанімаційна палата у повітрі

Схожі новини