Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ткаченко подав у відставку

  • 11.11.2021, 14:15
  • 576

Відповідну заяву він опублікував у соцмережах

Допис Олександр Ткаченко розмістив у Фейсбук.

Скрін із соцмереж
Скрін із соцмереж

«Рішення Кабміну щодо Держкіно ухвалювали без погодженням з МКІПом. Забрати Держкіно у Міністерства культури та інформполітики і передати його в управління Кабміну — нелогічно. Це як забрати у компанії транспортний відділ і передати його в управління раді директорів. Такі стиль та підходи щодо управління процесами мене дивують — не мій концепт та цінності», — прокоментував Ткаченко свою заяву.

«Пишуть, що передача Держкіно стала для мене останньою краплею. Тоді нагадаю про передостанню — не менш болючу. Бюджет на культуру-2022. І характер обговорення і фінальна сума для мене непВласна оцінка — за час роботи в МКІПі встиг зробити десь 50% із запланованого. І насправді, деякими речами можна пишатися», — наголосив він.

«Ці півтора року були дійсно шаленими. Хоч й емоційно складними, але дуже надихаючими. Особливо поїздки Україною та знайомство з людьми, що щиро вболівають за українську культуру. Я безмежно вдячний своїм сподвижникам у регіонах, команді в міністерстві та керівникам ЦОВВ і відомств. А також колегам з фракції „Слуга Народу“. За довіру дякую Президенту… Але для сфери державного управління — важлива сталість, послідовність, а не шарахання зі сторони в сторону, прийняття рішень без обговорень та розуміння цілей, забивання цвяхів мікроскопами. Наступному очільнику МКІП бажаю витримки та внутрішньої сили. І завжди буду готовий дати пораду», — підсумував Ткаченко.

Читайте також: Міністр Ткаченко подасть у відставку, — ЗМІ

Схожі новини