Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Будинок Порошенка за гроші пікетували діти (фото)

  • 09.10.2021, 20:05
  • 1 015

Фото неповнолітніх з’явилися у мережі

Будинок Порошенка за гроші пікетували діти (фото)
Будинок Порошенка за гроші пікетували діти (фото)

Про те, що з ініціативи Банкової дітей за гроші знімали в провокації, написала у Фейсбук Ірина Геращенко.

«ЗМІ рясніють інформацією, що вночі в соцмережах набиралися групи молоді, такса 500−700 грн, для „протесту“ під будинком Порошенка. Примітно, олігархічний кишеньковий телеканал Банкової примчав в Козин разом з „протестуючими“. Для картинки вдалося зібрати кілька десятків тітушок. На жаль, серед них є неповнолітні», — написала Геращенко.

Фото з ФБ Ірини Геращенко
Фото з ФБ Ірини Геращенко
Фото з ФБ Ірини Геращенко
Фото з ФБ Ірини Геращенко

Як розповіла Геращенко, це не перший випадок, коли Банкова використовує дітей у таких заходах. Минулоріч під час так званого шоу «5 питань від президента» з «анкетами» біля виборчих дільниць стояли діти.

«Ми тоді звернулися до правоохоронних органів, омбудсмена Денисової і дитячого омбудсмена щодо незаконного і аморального втягування дітей в політику. Отримали відписки. А суспільство і досі не має відповідей, хто ж фінансував те «опитування»: бюджет чи олігархи? І ось нова провокація. З учорашнього вечора, попри перші заморозки, під парканом стоять діти — грають на камеру «протест». Наша фракція офіційно звернулася до Уповноваженої з прав дитини Дарини
Герасимчук з вимогою негайно втрутитися і відреагувати на втягування неповнолітніх в політичні акції, залучення їх до проплачених «мітингів», — заявила Ірина Геращенко.

«Наша фракція зателефонувала пані дитячому омбудсмену з вимогою негайно виїхати в Козин, зв’язатися з батьками неповнолітніх, переконатися, чи володіють вони інформацією про участь дітей в так званих „мітингах“, і чи давали на це згоду, як того вимагає законодавство. Нагадаю, залучення дітей до політичної діяльності без згоди батьків є незаконним», — також наголосила Геращенко.

«Пам'ятаєте, в інавгураційній промові Зеленський закликав вішати в кабінетах фотографії дітей, а не президента.
Це фото дітей епохи Зеленського. Країни, де знищується честь і гідність», — підсумувала вона.

Читайте також: Поки Банкова скеровує тітушок під будинок Порошенка…

Схожі новини