Передплата 2024 «Добрий господар»

Ілон Маск оголосив про розлучення з дружиною. У чому причина?

  • 25.09.2021, 16:35
  • 2 403

Ілон Маск та його дружина, співачка Граймс розлучаються

Американський мультимільярдер, засновник компаній Tesla і SpaсеX Ілон Маск заявив про розлучення з канадською співачкою Граймс (Клер Буше) після трьох років стосунків.

Про це повідомляє видання Page Six.

«Ми наполовину розлучені, але все ще кохаємо одне одного, часто бачимося і знаходимося в хороших відносинах», — розповів Маск.

За його словами, стосунки зруйнувалися через те, що він більшу частину часу проводить в штаті Техас, де розташовані заводи Tesla і SpaceX, а Граймс живе і працює в Лос-Анджелесі.

Пара була разом з 2018 року. 4 травня 2020 року у Маска та Граймс народився син, якого батьки назвали «X Æ A-12 Маск». Спочатку це ім'я сприйняли як жарт, однак деякі користувачі побачили у ньому шифр. Вони припустили, що Маск міг натякнути на пісню Граймс «4Æm», що вийшла у" 2018 році. Водночас дехто звернув увагу, що «A-12» може означати літак «Lockheed A-12», а «Х» — компанію Маска SpaceX.

Сама ж матір дитини пояснила, що «X» в імені — «невідома змінна», «Æ» — ельфійське написання абревіатури AI («штучний інтелект або любов»), а «A-12» — американський літак-розвідник. Але через закони штату Каліфорнія, що забороняють використовувати арабські цифри та символи при реєстрації імен, батьки перейменували дитину в X AE A-XII. Перша дружина Маска Жюстін Вілсон народила йому п'ятьох синів. Усього Маск був одружений тричі.

Читайте також: У мережі з'явився перший трейлер фільму про принцесу Діану (відео)

Схожі новини