Передплата 2024 ВЗ

«Слуги» намагаються виправдати Трухіна: є причина

  • 07.09.2021, 20:00
  • 1 168

Народного депутата з фракції “Слуга народу” Олександра Трухіна намагаються врятувати від кримінальної відповідальності за ДТП з тяжкими наслідками, тому що він безпосередньо причетний до тіньового фінансування монобільшості – так званої програми 20/30/50

Тому розслідування резонансної ДТП контролює особисто Володимир Зеленський.

Про це пише видання «Дзеркало тижня».

Йдеться про те, що щомісяця депутати з фракції Зеленського отримують корупційні доплати в конвертах від 20 до 50 тисяч доларів США у залежності від посади у фракції чи профільному комітеті.

Гроші на доплати отримують з відкатів на великих інфраструктурних проєктах, а також від олігархів, які намагаються «купити» лояльність Банкової.

Цінність депутата Трухіна для Зеленського пояснюється нібито «глибокою залученістю в фінансові справи партії та обізнаністю про роботу програми «20/30/50», — пише видання.

За даними журналістів, Нацполіція має у своєму розпорядженні запис поведінки депутата Трухіна, пов’язаної з ДТП. За свідченням джерел в МВС, цей запис однозначно свідчить про те, що за кермом машини, яка потрапила в ДТП, був безпосередньо Олександр.

Як стверджують джерела, поводився він щодо представників поліції, які прибули на місце аварії, доволі агресивно.

Цитата: «Олександр Трухін був в гостях у губернатора Полтавської області, і на зворотному шляху сів за кермо в дуже святковому настрої, змістивши водія, саме на Бориспільській трасі».

Чи з’явиться цей запис у справі, переданій у ДБР, питання до президента України Володимира Зеленського, який пильно патронує це розслідування.

Читайте також: Скандальний «слуга»: відео поліції свідчить, що за кермом був Трухін

Схожі новини