Передплата 2024 «Добра кухня»

Главреду “Новинарні” погрожували "покатати в багажнику": причина

  • 01.09.2021, 12:30
  • 562

Головний редактор одного з українських видань повідомив, що отримав погрози після того, як оприлюднив лист з пропозицією видалити негативний матеріал про нардепа від “Слуги народу” Юрія Арістова та його сина Артема

Як повідомило видання «Новинарня», головний редактор медіа Дмитро Лиховій оприлюднив лист від «політичного консультанта» який нібито пропонував гроші за те, що ресурс не буде публікувати негативну інформацію про нардепа від «слуг» та видалить попередні публікації, пов’язані з народним обранцем.

Окрім цього, «консультант» надіслав ще один лист у якому вже перейшов до погроз — натякнув Лиховію, що його «могли б і в багажнику покатати», та що журналісту «доведеться їздити в маршрутці».

Сам главред видання зазначив, що сприймає такі листи, як відверті погрози на свою адресу.

«Я сприймаю це як погрозу. Наприклад, погрозу спалити автомобіль, і подам з цього приводу заяву про злочин у поліцію», — сказав журналіст.

Напередодні, 30 серпня Лиховій опублікував на своїй сторінці у Facebook лист від людини, що представилася Ігорем Хоменко. У листі він пропонує редакції за винагороду не публікувати негатив про голову Бюджетного комітету Верховної Ради Юрія Арістова, який входить до фракції «Слуга народу» та його сина Артема.

«Відносно мого клієнта ведеться чорна негативна інформаційна компанія, замовлена ​​непатріотичними силами з-за кордону. Цифровий слід веде в Росію. Дії вимагають жорсткої відповіді. Тому нас цікавить купівля блоку негативу (непублікації будь-яких негативних матеріалів) щодо Юрія Арістова та Артема Арістова до кінця 2021 року. А також вилучення будь-яких негативних матеріалів, опублікованих після 2019 року», — йдеться в листі.

Читайте також: Син нардепа від «Слуги народу» виставив у мережу фото й відео з Москви

Схожі новини