Передплата 2024 «Добрий господар»

Син нардепки від «Слуги народу» виїхав за кордон під приводом супроводжуючого інваліда. І не повернувся

Дмитро Копанчук є депутатом міської ради в Рудках, що на Львівщині

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

22-річний депутат Рудківської міської ради, що на Львівщині Дмитро Копанчук знайшов «свій» спосіб ухилитися від служби у лавах ЗСУ. На початку цього року чоловік виїхав з України під приводом супроводу батька з інвалідністю… Молодий депутат від фракції «Слуга народу» досі не повернувся. Уже сім місяців він не з’являється в Рудківській міській раді. Колеги-депутати розводять руками, мовляв людина виїхала за кордон, бо супроводжувала батька з інвалідністю. Де саме опинився депутат, ніхто в міськраді не знає: телефон втікача не відповідає… У міській раді не шукають спосіб позбавити Копанчука депутатських повноважень.

Дмитро Копанчук — син народної депутатки України від партії «Слуги народу» Олени Копанчук. Він ж співвласником кількох фірм.

За інформацією видання NGL. media, чоловік перетнув у Смільниці українсько-польський кордон разом із 46-річним Володимиром Копанчуком, доцентом кафедри кримінального права Хмельницького університету управління та права. Його батько повернувся з-за кордону, а син досі ні. Цього разу старший Копанчук не потребував супроводжувача, як людина з інвалідністю. Повернувся разом з бізнес-партерами та ексдепутатами Хмельницької облради.

До цього випадку Дмитро Копанчук тричі побував за кордоном минулого року. В систему «Шлях» його вносили, як волонтера, який їде за кордон за гуманітарною допомогою. До системи «Шлях» його вносила Хмельницька обласна військова адміністрація.

Схожі новини