Передплата 2024 ВЗ

На руці київської школярки вибухнув смарт-годинник: дівчинка у лікарні

  • 05.02.2021, 13:55
  • 1 185

4 лютого в Києві на руці у школярки вибухнув смарт-годинник. Дівчинку з опіками доставили до лікарні, їй необхідна операція. У вайбер-групах столичних шкіл вчителі просять батьків звернути увагу на смарт-годинники своїх дітей, щоб уникнути подібних випадків

Інформацію про травмовану дитину підтвердила директорка школи № 99 в Дніпровському районі Галина Собчук, повідомляють Факти.

За її словами, мама однієї з учениць молодших класів повідомила, що вранці 4 лютого по дорозі до школи постраждала її дочка. Більш детальна інформація про дитину, характер травм та інше не розголошується. Також не вказується, який саме годинник був на руці у дівчинки.

Родичка постраждалої школярки розповіла, що це був дитячий смарт-годинник дуже відомої і популярної марки. Дівчинка зараз перебуває під крапельницями в опіковому центрі, її готують до операції.

Читайте також: Розумний годинник може визначити коронавірус: дослідження

Інформація про те, що смарт-годинники можуть травмувати їх власників, з'являється не вперше. Так, раніше було кілька випадків, коли такі пристрої обпалювали шкіру зап'ястя. Також користувачі скаржилися, що під час зарядки смарт-годинники перегріваються, але до вибухів поки не доходило.

Схожі новини