Передплата 2024 ВЗ

Лікарі борються за життя підкинутого до пологового будинку немовля: нові подробиці трагедії

  • 21.09.2018, 15:29
  • 2 227

Хлопчику, якого підкинули до пологового будинку у місті Первомайськ, 12−15 годин від народження.

Про це повідомляється на сайті Нацполіції Миколаївської області.

«Під час огляду лікарі дійшли висновку, що хлопчику від народження 12−15 годин, а на його тілі наявні тілесні ушкодження», — заявили у поліції.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 135 К К України «Залишення в небезпеці», що карається обмеженням волі на термін до трьох років або позбавленням волі на той самий термін.

Водночас, місцеве видання «Новости N» із посиланням на головного лікаря Миколаївської обласної лікарні, в реанімації якої зараз перебуває немовля, повідомило, що травми на тілі дитини — це не наслідки побиття, як спочатку передбачалося, а наслідок сепсису. Причина сепсису невідома. Не підтвердилася, на щастя, і передбачувана раніше черепно-мозкова травма.

Малюк на штучній вентиляції легенів.

Зараз лікарі роблять все, щоб врятувати малюкові життя, однак від будь-яких прогнозів щодо стану хлопчика, якого назвали Богданом, утримуються.

Як писав ВЗ, хлопчика залишили 14 вересня на території акушерського відділення Первомайської центральної міської багатопрофільної лікарні в картонній коробці, де близько 22:00 його і знайшли медики.

Схожі новини