Передплата 2024 «Добрий господар»

Кривава ДТП у Харкові: лікар-нарколог Зайцевої втекла в ОРДЛО

  • 11.09.2018, 18:12
  • 898

Лікар-нарколог, яка оглядала обвинувачену в смертельному ДТП в Харкові одразу після події наразі перебуває на непідконтрольній Україні території.

Про це повідомляє телеканал «Прямий».

«У Харкові триває судове засідання у справі ДТП на вулиці Сумській. В суді очікували на появу лікаря-нарколога, яка оглядала обвинувачену Олену Зайцеву одразу після аварії. Вона мала дати пояснення щодо наявності опіатів у організмі Зайцевої на момент скоєння ДТП. Проте суддя зачитав звіт поліції щодо розшуку Олени Федірко, де йдеться про те, що лікар нарколог зараз перебуває на непідконтрольній Україні території. Нагадаємо, невдовзі після аварії нарколог звільнилася з диспансеру і жодного разу не з’являлася до суду», — ідеться в повідомленні.

Адвокат Зайцевої Євген Мельниченко розповів, що додзвонився до особи чоловічої статі на її телефон, який перебуває в ремонті. А сама жінка не на території підконтрольній Україні, однак відомо, що вона поїхала до хворої матері.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року у Харкові сталася страшна дорожньо-транспортна пригода, у якій загинули шестеро осіб: автомобіль Lexus RX 350 на великій швидкості зіткнувся з іншою автівкою, а потім влетів у групу пішоходів, що стояли на тротуарі. За кермом «Лексусу» знаходилась 20-річна харків’янка Олена Зайцева.

Експертиза виявила сліди кодеїну в крові фігурантки справи про смертельну ДТП Олени Зайцевої. Також в поліції вирішується питання щодо виділення матеріалів в окреме провадження стосовно діяльності автошколи, де проходила навчання Зайцева.

Раніше Олена Зайцева визнала свою провину у загибелі шести осіб у Харкові у результаті страшної ДТП у Харкові 18 жовтня.

«Я визнаю свою провину. Я готова понести покарання, яке дасть мені суд», — зазначила Зайцева.

Також вона попросила вибачення у рідних та близьких жертв аварії, заявила, що щиро шкодує через смерть загиблих у ДТП.

«Я щиро співчуваю і прошу у вас пробачення. Будь ласка, пробачте мене, якщо зможете. Я дійсно скорблю, я молюсь щодня за всіх загиблих та постраждалих. Якби можна було все повернути, я клянусь, віддала б своє життя. Я більше ніколи не сяду за кермо, я боюсь, в жодному разі не хотіла, щоб так трапилось», — наголосила вона.

Крім того, Зайцева підкреслила, що не вживала жодних наркотичних речовин через свій стан здоров’я, а залишки кодеїну у її крові можна пояснити тим, що вона приймала знеболювальне.

Схожі новини