Передплата 2024 ВЗ

«Покрутіть ординську нечисть, як я ті яйця!»

На різьбленому яйці бурштином виклав мапу України

Самородок Анатолій Бойко з міста Володимира дивував світ своїми унікальними роботами не раз. Його авторські техніки обробки яйця викликають захоплення у світових науковців та мистецтвознаців.

Пан Анатолій з яєчною шкаралупою творить дивовижні речі. Може яйце просвердлити десятки тисяч разів – й воно залишиться цілим. Може «нарізати» шкаралупу на тонкі смужки й витягнути їх у кількаметрові стрічки. Йому вдається обкувати яйце сріблом, золотом та іншими металами.

Анатолій Бойко – автор двох світових рекордів, номінант у Книгу рекордів Гіннеса. Здавалося б, чим ще можна світ здивувати? Але пан Анатолій знову це зробив. Коли росія вдерлася на територію нашої держави, створив з двох розрізаних на смужки шкаралуп жовто-блакитний символ України.

Роботу присвятив захисникам і підписав її: «Славні наші патріоти, я знаю, вам вдасться! Покрутіть ординську нечисть, як я ті яйця! Слава ненці Україні! Всім героям слава!». А на іншому яйці, ажурно вирізаному та обкованому металом, Анатолій Бойко бурштином виклав мапу України.

Читайте також: Фарбування яєць чаєм каркаде

Схожі новини