Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Собака поріднився із... сорокою

Мільйони австралійців, любителів “мильних опер”, стежать за унікальною дружбою, яка зав’язалася між домашнім собакою і вуличною сорокою

Міцнішої дружби ще треба пошукати!

А все почалося з того, що стаффордширський бультер’єр на кличку Пеґґі, гуляючи з господинею у парку, помітив на землі покалічену сороку. Жінка підібрала немічного птаха, віднесла до ветеринара, а після процедур поселила його у себе вдома. У лікуванні пернатого новосела брав участь собака - ніжно тулився до небоги, намагаючись зігріти її свою шерстю.

Разом їдять, сплять, бавляться

Відтоді Пеґґі й сорока - нерозлучні друзі. Разом їдять, сплять, бавляться, зчиняючи гармидер у хаті. Буває, сорока навмисно зачіпає бультер’єра, коли той дрімає - і пес приймає виклик: ганяють по кімнаті, перевертаючи все догори дриґом. Коли Пеґґі лежить на канапі, сорока пощипує його за лапи. Або міняються ролями. При цьому пес, розуміючи, що він - у вищій ваговій категорії, намагається не травмувати подружку.

Недавно Пеґґі народила свого нащадка Руббі, але від того її любові до сороки не стало менше. Дружать утрьох. А господині навіть не треба вмикати телевізор - захоплююче видовище у неї перед очима, 24 години на добу, сім днів на тиждень.

Читайте також: Гусак Моллі плакав за гускою Доллі...

Схожі новини