Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гусак Моллі плакав за гускою Доллі...

Романтична історія зі сльозою викликала шалений інтерес до цієї пари гусей

Розлуку тяжко переносять і ті, хто, здавалось би, позбавлений тонких почуттів. Скажімо, домашня птиця, яку дехто зверхньо називає глупою. Цю чутливість підтверджує відео, яке зняла на своєму хазяйстві Інна Комарова, фермерка з вирощування гусей.

Між двома особинами, яких доглядає Інна, зав’язалися теплі почуття. Господиня люб’язно назвала закоханого гусака Моллі, а його подругу - Доллі. Не можуть прожити одне без одного ні хвилини. Куди “невістка” - туди і “зять”.

Якось Моллі занедужав - встромив у щілину лапку і пошкодив її. Кінцівка напухла, у гусака піднялася температура, пропав апетит.

Душевні страждання сильніші від фізичних…

Щоб швидко поставити “інваліда” на ноги, Інна помістила його в окремий вольєр. Але самопочуття у Моллі тільки погіршилося, він виглядав пригніченим. Усе через те, що поряд не було його подруги. Як не турбувалася хазяйка про гусака, він не одужував. Після чергових відвідин Інна побачила, як з ока Моллі скочується сльоза. Правильно кажуть: душевні страждання сильніші від фізичних…

Через кілька днів ізоляції, коли рана на лапці нарешті загоїлася, фермерка відкрила хвіртку вольєра і впустила туди Доллі. Бачили б ви, скільки радості було у гусака! Голосним ґелґотанням він розторохтів про своє щастя на всю округу.

Тепер Моллі значно обачніший - не вештається куди попало, щоб знову не потрапити у неприємну історію. Бо тоді знову його чекатиме нестерпна розлука з рідною Доллі.

Романтична історія зі сльозою викликала шалений інтерес до цієї пари гусей. Відеоролик із заплаканим Моллі набрав більше мільйона переглядів в Instagram.

Читайте також: Дармова трапеза від діда-добродійника

Схожі новини