Рецепт смачної квашеної капусти з гострим перцем
Хрустка, пряна та з легкою пікантністю — ця квашена капуста стане чудовим доповненням до будь-якої страви. Простий рецепт без зайвого клопоту дозволить отримати насичений смак і аромат всього за кілька днів. Ідеальна закуска для холодної пори року!
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/500129/kapusta-z-pertsem.jpg)
3 капустини, 2 морквини, 1 ст. ложка цукру, 2 ст. ложки солі, 1 червоний гострий перець чилі.
Капусту тонко нашаткувати. Перець дрібно нарізати. Моркву натерти на тертці. Перемішати капусту з перцем і морквою. Щільно вкласти суміш у банку, не доходячи до горлечка близько 6 см.
Зверху покласти сіль і цукор, влити стільки холодної перевареної води, щоб лише покрити капусту. Поставити банку в глибокий піддон і залишити на 3 дні. Час від часу проколювати вміст банки спицею.