Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Шашлик

Рецепт

Шашлик
Шашлик

1 кг м’якоті свинини, 2 зубчики часнику, 1 л кефіру, 2 ч. ложки су­шених прованських трав, 5 дріб­них цибулин, сіль і перець.

Для маринаду змішати вичавле­ний часник, кефір, прованські трави, посолити і поперчити до смаку. Пере­класти нарізану великими кубиками свинину в маринад.

Перемішати м’ясо з маринадом, щоб він рівномірно розподілився. За­тягнути верх миски харчовою плівкою і поставити у холодильник на 1 год.

М’ясо злегка обсушити від мари­наду і нанизати на дерев’яні шпажки, чергуючи з кільцями цибулі. Поміс­тити в один або два кулінарні рукави. Кінці зав’язати. Наколоти верх рукава (рукавів) гострим ножем.

Викласти підготовлений свинячий шашлик на деко і запікати за темпе­ратури 200°C 30 хв. Потім розрізати верх рукава і готувати ще близько 15 хв.

Схожі новини