Передплата 2024 «Добра кухня»

Крильця в стилі Буффало

Рецепт

Крильця в стилі Буффало
Крильця в стилі Буффало

ДЛЯ МАРИНАДУ:

  • 1,2−1,5 кг курячих крил
  • ½ л кефіру
  • 5 зубчиків часнику
  • 1 ч. ложка солі
  • перець чорний мелений
  • 1 ст. ложка соусу чилі

ДЛЯ СОУСУ «БУФФАЛО»:

  • 60 г вершкового масла
  • 2 ст. ложки коричневого цукру
  • 3 ст. ложки томатного соусу
  • 1 зубчик часнику
  • сіль, чорний мелений перець
  • 1 ст. ложка соусу чилі

Крила вимити, обсушити та розрізати по суглобах на 3 частини.

Кінчики крил не використовувати.

Для маринаду змішати всі інгредієнти, замаринувати в них крила в залишити на 1−6 год.

Духовку розігріти до 190−200°С. Промариновані крила запікати на застеленому фольгою і змащеному олією деку 30−40 хв. Один раз перевернути під час запікання. Готові крильця викласти у велику миску.

Соус «Буффало». На середньому вогні в каструлі розтопити вершкове масло з коричневим цукром. Коли суміш почне закипати, додати томатну пасту чи соус і соус чилі. Потім додати зубчик вичавленого часнику, сіль і чорний перець до смаку, довести до кипіння і відразу зняти з вогню. Кип’ятити соус не можна, тому що він може розшаруватись.

Вилити соус у крила і добре перемішати.

Схожі новини