Передплата 2025 «Добра кухня»

Часникові курячі крильця

Рецепт

Часникові курячі крильця
Часникові курячі крильця
  • 1 кг курячих крилець
  • 1 ст. ложка білого винного оцту
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 1 червоний перець чилі
  • 1 ст. ложка паприки
  • 1 ч. ложка червоного гострого перцю
  • 60 г оливкової олії
  • 1 ст. ложка орегано
  • сіль

Крильця розрізати на дві частини, посолити до смаку.

Цибулю нарізати тонкими півкільцями.

Для маринаду змішати оцет, оливкову олію, цибулю, подрібнений часник, дрібно нарізаний перець чилі, паприку та орегано.

Змішати крила з маринадом, накрити та поставити в холодильник мінімум на 3 год.

Викласти крила разом із маринадом на деко в один шар.

Запікати, не накриваючи, за температури 180−190°С 40−50 хв до готовності.