Передплата 2024 «Добрий господар»

Картопляники з грибами

Рецепт

Картопляники з грибами
Картопляники з грибами
  • 0,5 кг вареної картоплі,
  • 1 яйце,
  • 100 мл сметани,
  • 250 г борошна,
  • 1 ци­булина,
  • 300 г печериць,
  • 150 г твердо­го сиру,
  • сіль, мелений духмяний пе­рець,
  • жир — для смаження.

Картоплю перем’яти з яйцем та сме­таною. Замісити тісто, потроху підсі­ваючи борошно. У сотейнику підігріти жир. Додати посічену цибулю, обсма­жити до прозорості. Додати нарізані дрібними кубиками печериці. Посоли­ти, поперчити і смажити до готовності. Коли гриби стануть м’якими, а цибулька підрум'яниться, зняти з плити.

У охололу масу натерти сир. Можна за бажання додати посічений кріп. Далі формувати пиріжки, які смажити в ки­плячій олії. Смакують зі сметаною та зе­ленню.

Схожі новини