Судак фарширований

Рецепт

Судак фарширований
Судак фарширований
  • Судак — 1,5−2 кг;
  • печериці - 300 г;
  • цибуля ріпчаста — 2−3 шт.;
  • сухарі па­нірувальні - ½ склянки;
  • вершкове масло, олія рослинна;
  • сіль;
  • мускат­ний горіх — за смаком;
  • чорний пе­рець мелений — за смаком;
  • зелень петрушки — за сма­ком.

Судака почистити, випатра­ти, натер­ти зсередини і зовні сіллю та меленим чорним перцем. Печериці та цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити у вершковому маслі. Додати мускатний горіх, зелень петрушки і 2/3 паніруваль­них сухарів. Перемішати, посолити за смаком. Рибу начинити отриманим фар­шем, викласти на деко, змастити олією і обсипати сухарями, що залишилися. Запікати в духовці за температури 2200С 40−45 хв. Перед подачею на стіл прикра­сити на свій смак.

Схожі новини