Малосольні огірки з гірчицею
Як приготувати малосольні огірки з гірчицею від «Доброї кухні»
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/464623/ohirky-z-hirchytseiu.jpg)
- 1 кг огірків
- 0,5−1 ст. ложка грубої солі
- 1 ч. ложка цукру
- 2−4 зубчики часнику
- 15 г зелені (кропу, м’яти)
- 1−2 ч. ложки порошкової гірчиці
- 1 ч. ложка суміші перців і коріандру
Помити огірки, нарізати на частини приблизно по 2 см. Нарізати часник, зелень. Вкласти у поліетиленовий пакет часник, зелень, додати суміш перців та коріандру, сіль і огірки. Присипати гірчичним порошком. Зав‘язати пакет й інтенсивно струсити кілька разів. Малосольні огірки готові до вживання, але краще все ж таки дати їм трохи настоятися в розсолі, що утворився.