Сирна паска запечена
Рецепт до святкового столу запеченої сирної паски
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/456193/sirna-paska.jpg)
- 4 яйця
- 6 ст. ложок цукру
- 1 апельсин
- 500 г кисломолочного сиру
- 30 г вершкового масла
- 30 г шоколадних дропсів
- 2 ст. ложки цукрової пудри
- 30 г родзинок
- кондитерська посипка
Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки розтерти з цукром. Білки збити на піну.
Апельсин змолоти на м’ясорубці разом із шкіркою.
З'єднати білки, жовтки та апельсин. Додати сир. Розтерти масу блендером.
Додати родзинки, розтоплене масло і шоколадні дропси.
Форму для паски змастити маслом. Наповнити сирною масою.
Духовку розігріти до 1750С і випікати паску до готовності.
Охолодити і вийняти. Посипати цукровою пудрою і довільно прикрасити.