Передплата 2024 ВЗ

Сирна паска запечена

До святкового столу

  • 4 яйця
  • 6 ст. ложок цукру
  • 1 апельсин
  • 500 г кисломолочного сиру
  • 30 г вершкового масла
  • 30 г шоколадних дропсів
  • 2 ст. ложки цукрової пудри
  • 30 г родзинок
  • кондитерська посипка

Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки розтерти з цукром. Білки збити на піну.

Апельсин змолоти на м’ясорубці разом із шкіркою.

З’єднати білки, жовтки та апельсин. Додати сир. Розтерти масу блендером.

Додати родзинки, розтоплене масло і шоколадні дропси.

Форму для паски змастити маслом. Наповнити сирною масою.

Духовку розігріти до 1750С і випікати паску до готовності.

Охолодити і вийняти. Посипати цукровою пудрою і довільно прикрасити.

Більше рецептів у рубриці «Кухня»

Схожі новини