Суп з фрикадельками і локшиною
Рецепт від "Доброї кухні"
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/452781/sup.jpg)
- 400-450 г м’ясного фаршу (нежирна свинина+яловичина)
- 3 л води
- 1 морквина
- 1 цибулина
- 3-4 середні картоплини
- тонка локшина
- сіль – до смаку
- зелень петрушки і кропу
Фарш посолити, поперчити, перемішати. Сформувати фрикадельки. Воду закип‘ятити, посолити. Додати натерту моркву і дрібно посічену цибулю, варити кілька хвилин. Тоді всипати нарізану кубиками картоплю. Покласти у киплячий бульйон фрикадельки. Варити суп 15-20 хв, посолити за потреби. Всипати жменьку тонких і коротких макаронних виробів і зелень, перемішати, довести суп до кипіння і варити ще 3-5 хв. Розлити у тарілки, можна додати свіжу посічену зелень кропу і сметану.