Передплата 2024 ВЗ

Рибний суп з рисом нашвидкуруч

Аби суп був наваристий і смачний, варто поєднати жирну та дієтичну рибу

Інгредієнти:

  • Риба (сьомга, хек або інша) — 300-400 г
  • Картопля середнього розміру — 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Морква середня — 1 шт.
  • Рис — 3 ст.л.
  • Перець болгарський (можна заморожений) — 1/2 шт.
  • Перець чорний горошком — 5-7 шт.
  • Перець чорний мелений
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Інші улюблені спеції за смаком (приправа для риби і італійські трави)
  • Сіль за смаком
  • Вода — 2 л
  • Зелень петрушки і / або кропу за смаком

Приготування:

  • Поставити закипати воду. Тим часом помити і почистити овочі - цибулю, моркву і картоплю. Цибулю і моркву нарізати — моркву кружечками, а цибулю великими часточками або навпіл. Картоплю нарізати шматочками будь-якої форми.
  • Рис промити в холодній воді.
  • Коли закипіла вода - висипати в неї цибулю і моркву і промитий рис. Через 5-7 хвилин додати нарізану картоплю. Варити майже до готовності рису і картоплі.
  • Поки вариться рис з картоплею, підготувати рибу - якщо потрібно, обробити і нарізати на шматочки. За 7-10 хвилин до готовності супу додати рибу, болгарський перец і перець горошком.
  • Наприкінці додати сіль, лавровий лист, перець чорний мелений, інші спеції за смаком і зелень.

Читайте також: Киселиця: як готувати

Схожі новини