Рибний суп з рисом нашвидкуруч
Аби суп був наваристий і смачний, варто поєднати жирну та дієтичну рибу
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/450810/98765456.jpg)
Інгредієнти:
- Риба (сьомга, хек або інша) — 300-400 г
- Картопля середнього розміру — 2 шт.
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Морква середня — 1 шт.
- Рис — 3 ст.л.
- Перець болгарський (можна заморожений) — 1/2 шт.
- Перець чорний горошком — 5-7 шт.
- Перець чорний мелений
- Лавровий лист 2 шт.
- Інші улюблені спеції за смаком (приправа для риби і італійські трави)
- Сіль за смаком
- Вода — 2 л
- Зелень петрушки і / або кропу за смаком
Приготування:
- Поставити закипати воду. Тим часом помити і почистити овочі - цибулю, моркву і картоплю. Цибулю і моркву нарізати — моркву кружечками, а цибулю великими часточками або навпіл. Картоплю нарізати шматочками будь-якої форми.
- Рис промити в холодній воді.
- Коли закипіла вода - висипати в неї цибулю і моркву і промитий рис. Через 5-7 хвилин додати нарізану картоплю. Варити майже до готовності рису і картоплі.
- Поки вариться рис з картоплею, підготувати рибу - якщо потрібно, обробити і нарізати на шматочки. За 7-10 хвилин до готовності супу додати рибу, болгарський перец і перець горошком.
- Наприкінці додати сіль, лавровий лист, перець чорний мелений, інші спеції за смаком і зелень.
Читайте також: Киселиця: як готувати