Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Канапе «Ялинка»

Закуски для святкового столу

  • 60−80 г слабосоленої червоної риби
  • 4−6 ч. ложок вершкового сиру
  • 1 довгий огірок
  • 2 скибки білого хліба

З білого хліба, батона чи багета зробити квадратні чи круглі заготовки. Круглі можна вирізати якоюсь чаркою з м’якоті скибки.

Обрізки підсушити на сухарі або для панірування.

Довгий огірок тонко нарізати вздовж овочечисткою. На кожну «ялинку» знадобляться дві смужки з огірка.

Червону рибу нарізати на скибочки. Кожен шматок хліба змастити сиром і зверху покласти рибу.

Нанизуючи одну за одною дві смужки огірка на шпажку, сформувати ялинку трикутної форми і встановити цю конструкцію на шматок хліба з рибою.

Більше святкових рецептів тут

Схожі новини