Канапе «Ялинка»
Як приготувати канапе «Ялинка» для святкового столу. Рецепт від «Доброї кухні»
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/447929/kanape-ialynka.jpg)
- 60−80 г слабосоленої червоної риби
- 4−6 ч. ложок вершкового сиру
- 1 довгий огірок
- 2 скибки білого хліба
З білого хліба, батона чи багета зробити квадратні чи круглі заготовки. Круглі можна вирізати якоюсь чаркою з м’якоті скибки.
Обрізки підсушити на сухарі або для панірування.
Довгий огірок тонко нарізати вздовж овочечисткою. На кожну «ялинку» знадобляться дві смужки з огірка.
Червону рибу нарізати на скибочки. Кожен шматок хліба змастити сиром і зверху покласти рибу.
Нанизуючи одну за одною дві смужки огірка на шпажку, сформувати ялинку трикутної форми і встановити цю конструкцію на шматок хліба з рибою.